GAZDUIRE SEDIU SOCIAL sau PROFESIONAL

Pentru infiintarea unei firme SRL, SRL - D, IF, II, S.A sau a oricarei entitati cu personalitate juridica este nevoie de existenta unui sediu social.
Sediul social al unei societati este locatia unde firma isi stabileste ,,domiciliul” cu o adresa la care sunt comunicate documente oficiale, notificari, acte fiscale si juridice.
Pentru inregistrarea sediului unei societati trebuie facuta dovada detinerii unei locatii si este nevoie de un contract de vanzare - cumparare, comodat sau de inchiriere care trebuie depus impreuna cu celelalte documente la Registrul Comertului.
Sediul social se poate stabili intr-un apartament, casa, birou, spatiu comercial sau la un cabinet de avocatura.
Tarife:
Gazduire sediu social la cabinet de avocatura de la 150 euro/an.
Gazduire sediu profesional de la 180 euro/an.
Gazduirea sediului la un avocat se face pe o perioada de 1 an si se va inregistra fara activitate in cadrul cabinetului conform Legii 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, care prevede stabilirea sediului social al unei societati. Activitatea se poate desfasura la punctul de lucru sau in afara sediilor/terti/beneficiari.

De ce ai avea nevoie de gazduirea sediului social?

  • nu esti proprietarul unei locatii (spatiu comercial, apartament, casa)
  • desi esti proprietar, nu poti obtine acordul vecinilor sau al Asociatiei de Proprietari
  • doresti sa-ti inregistrezi firma in Bucuresti
  • vrei sa schimbi sediul firmei in alta locatie
  • ti-a expirat valabilitatea sediului si doresti sa o prelungesti
Oferta noastra de gazduire sediu social la un cabinet de avocatura este valabila atat pentru infiintarea de noi societati, cat si pentru mutarea sediului unor societati existente.

Avantajele ofertei noastre:
  • nu mai sunt necesare nici formalitatile pentru obtinerea acordului Asociatiei de Proprietari si al vecinilor, nici de birocratia de la ANAF pentru obtinerea certificatului si adeverintei care atesta ca spatiul poate fi folosit ca sediu social sau de alte documente de la alte autoritati (Declaratia notariala de nesuprapunere, Acordul bancii pentru imobilele dobandite prin credit ipotecar, Acordul Ministerului de Finante pentru imobilele dobandite prin credit Prima Casa).
  • costul redus, fata de inchirierea unui spatiu comercial.
  • consultanta pentru identificarea exacta a optiunilor tale, pentru a alege impreuna solutia cea mai buna care se potriveste situatiei tale.
  • dispunem de locatii atat in toate sectoarele din Bucuresti cat si in judetul Ilfov.
In concluzie, gazduirea sediului social la un cabinet de avocatura este cea mai simpla metoda de rezolvare a problemei gasirii unei solutii pentru sediul social