INFIINTARE SRL - D


SRL-D este un tip de societate cu răspundere limitată - debutant care funcționează pe durată nedeterminată și care poate fi înființată de către întreprinzătorii care nu au mai deținut până acum nicio afacere.

Beneficii:

Scutirea de plata taxelor aferente operațiunilor de înmatriculare care se efectuează la Registrul Comerțului pentru înregistrarea societății, precum și de plata taxei de publicare în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a

Pentru a putea demara procedura de infiintare SRL - D sunt necesare urmatoarele informatii:

Acte necesare

Durata legala a procedurii este de 3 zile lucratoare din momentul depunerii dosarului complet la Registrul Comertului, daca nu apar observatii suplimentare din partea Registrului Comertului sau ANAF.

Preturi

Taxe:

Procura notariala/Imputernicire avocatiala: 100 lei.

Onorariu:

Infiintare firma - asociat unic, persoana fizica: 390 lei
Infiintare firma mai mult de 2 asociati: 50 lei/asociat
Infiintare firma - asociat persoana fizica si persoana juridica: 450 lei

Onorariul include consultanta, redactarea actelor, depunerea dosarului si ridicarea actelor finale fara taxele percepute de Registrul Comertului. Plata serviciilor se face 50% la demararea procedurii, iar diferenta dupa predarea actelor.
Pentru stabilirea documentelor suplimentare necesare va stam oricand la dispozitie precum si pentru orice acte, neclaritati sau consiliere.
0785.908.819 sau office@acte-firma.ro